Beoordelingen van Chitir Chicken Almelo

Recente recensies

5.0
SK
gisteren

Zoals altijd supper kwaliteit. Altijd Vriendelijke bezorgers… heel verl groetjes abla

Annelies
gisteren

De lekkerste kip en patat van Almelo

nathalie
16 januari 2022
Wilco
9 januari 2022
Annie
8 januari 2022
Glenn
7 januari 2022

Een aanrader en aanwinst voor Almelo lekker vers en snel

Anoniem
31 december 2021

Uitstekend, zoals altijd👍🏻

SK
31 december 2021

Wij genieten keer op keer! Dankjulliewel ☺️

Tanja Hudepohl
28 december 2021

Gevraagd bij het bestellen om friet zonder zout, helaas zat er wel zout op. Friet was niet meer warm Verder was het goed

Evdh
22 december 2021

Family bucket: Heerlijke diverse soorten kip, knapperige kreukelfrietjes en snelle bezorging. Geheel volgens verwachting!

Jeroen
20 december 2021
Anita kempees
16 december 2021

Lekkere kip, bezorgd op afgesproken tijd

Liesbeth de Graaf
12 december 2021

Onze bestelling was op tijd klaar. Wij hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkJan
11 december 2021
Irma
5 december 2021

De kip was heerlijk krokant. De sla was echt minder, helaas. Heel grof gesneden en weinig kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
28 november 2021

Prima eten als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DF
26 november 2021

Consistent, smaak lekker, goede service. Crispy Chicken wrap is mijn fav.

M Kerkdijk
15 november 2021

Was allemaal superlekker! Lekker malse kip, en lekkere salades. Aanrader

O.K.
12 november 2021
Lorenzo
27 oktober 2021

Eet hier wekelijks een aanrader !

anoniem
16 oktober 2021

Het eten was lekker en nog warm.

Simon
12 oktober 2021
J. Rijnhout
10 oktober 2021

Dürüm was prima! Milkshake was veel te dun, niet lekker :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denis
9 oktober 2021

Lekkerste kip van Almelo!! Personeel is aardig en ze zijn ook nog eens snel. Zeker een aanrader

Jurgen
9 oktober 2021

Heerlijke kip, ze waren de saus vergeten dus gebeld. Binnen 5 min. Waren ze weer aan de deur met de saus en een extra blikje cola voor het ongemak. TOP! Zeker de moeite waard om er weer een keer te bestellen.

Desiree
2 oktober 2021

Top

Rocef
28 september 2021

Heerlijke verse kip, zeker voor herhaling vatbaar!

Swam
27 september 2021

Het was erg lekker zal het zeker anderen aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. A.
23 september 2021

Prima porties en smaakt lekker

Cherif
22 september 2021

Zoals altijd, goed eten. Voor het eerst besteld ipv opgehaald, goed warm en lekker vers!

Ruiter
21 september 2021

Altijd goed eten hier! Zeker aan aanrader! Snelle bezorging

Middelkamp
21 september 2021
Michelle
8 september 2021

Lekker eten(!), snel bezorgd en vriendelijke bezorgers! :)

E.
4 september 2021

Grote porties en lekker van smaak👍🏻

Groothuis
30 augustus 2021

T was top gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

stokkelaar
23 augustus 2021

jammer dat het lauw was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 augustus 2021
Koen
19 augustus 2021
Gerwin
15 augustus 2021

Netjes op tijd! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie HK
9 augustus 2021

Wij zijn eigenlijk nooit iemand die beoordelingen plaatsen, het is voor iedereen persoonlijk. Maar nu maken wij een uitzondering, we hebben een Fried chicken salade besteld, sla erg knapperig dus vers, Fried chicken boven verwachting en de patat goed gebakken. Inclusief frisdrank naar keuze. Is betaalbaar. Voor ons voor herhaling vatbaar.

-
25 juli 2021

Het eten smaakte goed en kreeg meer dan genoeg. Ik vond alleen dat de friet voor mij te zoutig was. Dat mag iets minder, verder heeft het goed gesmaakt! Eten werd snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlin
24 juli 2021
de wacht
24 juli 2021

Eten perfect Alles was zoa vermeld op de site Bezorging was ook op de afgesproken tijd

rlvdwerf
20 juli 2021

lekker eten en snel bezorgd

Ricardo
17 juli 2021

Nieuw restaurant in Almelo, zaterdagavond; goed moment om eens uit te proberen! Ik heb er voor gekozen om bij het restaurant zelf te bestellen, en niet via Thuisbezorgd. Reden; dan houdt het restaurant er meer aan over, win-win dus! Bij het bestellen (4 kipburgers) aangegeven dat de burgers zonder sla moeten. Helaas alles bezorgd met sla… Bij het bestellen wordt gevraagd of je EXTRA cheddar kaas wilt. Nee, geen extra, dus ook niet aangevinkt. Blijkt er uiteindelijk op alle bestelde burgers geen cheddar te zitten. Bijzonder, als er staat extra, ga ik er van uit dat het er van zichzelf al op zit. Vervolgens naar het brood zelf; die was om de randen enorm hard en uitgedroogd. Geen idee wat ze er mee gedaan hebben, maar lekker was het niet. Verder was de kip op de burger erg lauw. Al met al een hele negatieve ervaring met deze zaak dus. Ik ga hier niet weer bestellen.

Anita Vartanian
17 juli 2021

Het is eten was super heerlijk zeker een aanrader

Rob von R.
14 juli 2021

Heel goed eten, broodje krokante kipburger TOP, ook de wrap met soort van doner stukjes erin ook heerlijk. Veel betere kwaliteit dan KFC . De drumstick was ook lekker maar voor mij persoonlijk iets te spicy/pittig.

Petra Stuiver
6 juli 2021

Heerlijk niet al te gekruide kip, mooi krokant jasje! Alleen de sausjes beetje matig, voor die prijs, had wat meer verwacht geen zakje van de Remia*.... Ook netjes nog voor de afgeleverde tijd ontvangen! Top!

Edwin koning
5 juli 2021

Heerlijk eten op tijd geleverd. Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 juli 2021
Shirley
4 juli 2021

De kip was heerlijk. De bestelling iets later opgehaald dan gepland maar alles was nog super warm. De bestelling was netjes ingepakt en er ontbrak niets.

Heleen
3 juli 2021

Eten prima alleen milkshake aardbei vond ik veel te zoet,zelfs mijn kleinzoon vond het niet lekker.

Claudia
2 juli 2021
Patrick
1 juli 2021
de Graaf
1 juli 2021

Was erg lekker de bezorging was perfect. We gaan zeker vaker bestellen!

Anita
30 juni 2021

Het eten was super lekker

Trudy
30 juni 2021

Vriendelijke bezorging! En super lekkere kip! Goed warm. We hadden nog niks gevonden in Almelo wat in de buurt kwam van de KFC. Nu we deze zaak hebben ontdekt hoeven we voor lekker kip niet meer helemaal naar Hengelo!! Super lekker, onze complimenten!!

E.
30 juni 2021

Grote porties en lekker van smaak. Gaan we zeker vaker bestellen

R
29 juni 2021

Weer super lekker!! Burgers en friet zijn zeker een aanrader. Bezorging ook erg snel!

Theo
27 juni 2021

Alles was goed warm en erg lekker top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
27 juni 2021

Familie Bucket besteld, lekkerder dan de KFC! De geribbelde frietjes super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lin
25 juni 2021

Lekkere grill chickenburger, sausje erbij naar keuze en drankje, kom zeker nog een keer.

Brenda
24 juni 2021

Het eten was top en vriendelijke bezorger

Kb
23 juni 2021

Top netjes op tijd warm en lekker

Rocef
21 juni 2021

Heerlijke verse kip zeker voor herhaling vatbaar, een aanwinst voor Almelo!

Gvdb
13 juni 2021

Top, vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.