Beoordelingen van Chitir Chicken Almelo

Recente recensies

5.0
Anita
11 september 2022
Natasja
3 september 2022

Heerlijk eten, patat lekker knapperig. Loaded fried chicken echt een aanrader

Bigg Boss
3 september 2022

Of ik krijg het in me spam of ik krijg het niet. Korting op een volgende bestelling. Eten is dikke prima

Anne-Marie Bokhove
2 september 2022

Op zich lekker,maar toch liever een burger

J. Rijnhout
20 augustus 2022

Prima eten als altijd en vlot bezorgd, maar ik bestel er nooit meer een sausje bij... 12 tenders besteld, maar met dat mini bakje saus kun je er hooguit 2 mèt een sausdipje eten, echt zonde van t geld! :-/

Anne-Marie Bokhove
17 augustus 2022

Dit is de 2e keer dat ik wat heb afgehaald,k ben aangenaam verrast! Het burgermenu van de 1e bestelling was echt lekker!! De durum die ik nu had besteld was erg lekker! 👌 De mensen die er werken zijn aardig en zien er netjes verzorgd uit!

J
17 augustus 2022

Super lekker, beste hotwings van Almelo.

A
17 augustus 2022

Heb vaker hier besteld. Vond het deze x minder gekruid. Friet zonder zout of kruiden. En de bucket ook. Jammer

Amira
4 augustus 2022

Super lekker en super mals. I love it! Groetjs anna amira

Berends
3 augustus 2022

Alles was lekker alleen de ijsbergsla was niet vers. Beetje rozig aan de puntjes. Jammer. Bezorging uitstekend!

De Graaf
27 juli 2022

Eten was prima vond dat er op de salade weinig dressing zat.

E. A.
16 juli 2022

smaakt t gewoon uitstekend. Snelle en vriendelijke service

Müge Saltik
11 juli 2022

Erg lekker, bestel er regelmatig! Me zoontje is er ook gek op

Maria
2 juli 2022

Gewoon lekker 👍

Andrea
26 juni 2022
Sk
24 juni 2022
Frans
16 juni 2022

Goed, op tijd

Anita
12 juni 2022

Het was weer heerlijk

RS
1 juni 2022

Lekker!! Top service

Sk
1 juni 2022
Sk
25 mei 2022
Van Beugen
11 mei 2022
Jordi
7 mei 2022
Müge
16 april 2022
Sk
16 april 2022
Sk
6 april 2022
Sk
27 maart 2022
Michelle
26 maart 2022
E.A.
24 maart 2022

Uitstekend, zoals altijd 👌🏼

Kuipers
23 maart 2022

Komen zeker weer terug

Sk
19 maart 2022
E.A.
15 maart 2022
Sk
13 maart 2022
Maaike
10 maart 2022
Mehmet sedef
27 februari 2022

Heerlijk echt een aanrader Ik zeg niet zoo makkelijk maar chitir is echt top de patat lekker warm burger was heerlijk de bezorger zelfs.paar minutjes tevroeg vrolijk Ga zo dooor ,ik ga zeker vaker hier bestellen

Cindy
25 februari 2022

Echt lekker

Sk
25 februari 2022
sander tukker
23 februari 2022
Bünyamin
22 februari 2022
Anita
21 februari 2022
Rocef
15 februari 2022
E.A.
13 februari 2022

Perfect zoals altijd👌🏼

Sk
10 februari 2022
Jacqeline
7 februari 2022

Geen verbeterpunten ze waren sowieso een kwartier eerder en het was lekker warm en knapperig

E. A.
7 februari 2022

Uitstekend👌🏼

Brongers
7 februari 2022

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
6 februari 2022

Was echt mega lekker!!! Kip was heerlijk krokant Gewoon Top

Lona
31 januari 2022
Ee
31 januari 2022
Alma
30 januari 2022

op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sk
26 januari 2022

The best :)))

E.A.
23 januari 2022

Uitstekend!

Evelien
21 januari 2022

Echte aanrader!!!!

SK
18 januari 2022

Zoals altijd supper kwaliteit. Altijd Vriendelijke bezorgers… heel verl groetjes abla

Annelies
18 januari 2022

De lekkerste kip en patat van Almelo

nathalie
16 januari 2022
Wilco
9 januari 2022
Annie
8 januari 2022
Glenn
7 januari 2022

Een aanrader en aanwinst voor Almelo lekker vers en snel

Anoniem
31 december 2021

Uitstekend, zoals altijd👍🏻

SK
31 december 2021

Wij genieten keer op keer! Dankjulliewel ☺️

Evdh
22 december 2021

Family bucket: Heerlijke diverse soorten kip, knapperige kreukelfrietjes en snelle bezorging. Geheel volgens verwachting!

Jeroen
20 december 2021
Anita kempees
16 december 2021

Lekkere kip, bezorgd op afgesproken tijd

Liesbeth de Graaf
12 december 2021

Onze bestelling was op tijd klaar. Wij hebben heerlijk gegeten!

HenkJan
11 december 2021
Irma
5 december 2021

De kip was heerlijk krokant. De sla was echt minder, helaas. Heel grof gesneden en weinig kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
28 november 2021

Prima eten als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DF
26 november 2021

Consistent, smaak lekker, goede service. Crispy Chicken wrap is mijn fav.

M Kerkdijk
15 november 2021

Was allemaal superlekker! Lekker malse kip, en lekkere salades. Aanrader

O.K.
12 november 2021
Lorenzo
27 oktober 2021

Eet hier wekelijks een aanrader !

anoniem
16 oktober 2021

Het eten was lekker en nog warm.

Simon
12 oktober 2021
J. Rijnhout
10 oktober 2021

Dürüm was prima! Milkshake was veel te dun, niet lekker :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denis
9 oktober 2021

Lekkerste kip van Almelo!! Personeel is aardig en ze zijn ook nog eens snel. Zeker een aanrader

Jurgen
9 oktober 2021

Heerlijke kip, ze waren de saus vergeten dus gebeld. Binnen 5 min. Waren ze weer aan de deur met de saus en een extra blikje cola voor het ongemak. TOP! Zeker de moeite waard om er weer een keer te bestellen.

Desiree
2 oktober 2021

Top

Rocef
28 september 2021

Heerlijke verse kip, zeker voor herhaling vatbaar!

Swam
27 september 2021

Het was erg lekker zal het zeker anderen aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. A.
23 september 2021

Prima porties en smaakt lekker

Cherif
22 september 2021

Zoals altijd, goed eten. Voor het eerst besteld ipv opgehaald, goed warm en lekker vers!

Ruiter
21 september 2021

Altijd goed eten hier! Zeker aan aanrader! Snelle bezorging

Middelkamp
21 september 2021
Michelle
8 september 2021

Lekker eten(!), snel bezorgd en vriendelijke bezorgers! :)

E.
4 september 2021

Grote porties en lekker van smaak👍🏻

Groothuis
30 augustus 2021

T was top gemaakt

stokkelaar
23 augustus 2021

jammer dat het lauw was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 augustus 2021
Koen
19 augustus 2021
Gerwin
15 augustus 2021

Netjes op tijd! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie HK
9 augustus 2021

Wij zijn eigenlijk nooit iemand die beoordelingen plaatsen, het is voor iedereen persoonlijk. Maar nu maken wij een uitzondering, we hebben een Fried chicken salade besteld, sla erg knapperig dus vers, Fried chicken boven verwachting en de patat goed gebakken. Inclusief frisdrank naar keuze. Is betaalbaar. Voor ons voor herhaling vatbaar.

-
25 juli 2021

Het eten smaakte goed en kreeg meer dan genoeg. Ik vond alleen dat de friet voor mij te zoutig was. Dat mag iets minder, verder heeft het goed gesmaakt! Eten werd snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlin
24 juli 2021
de wacht
24 juli 2021

Eten perfect Alles was zoa vermeld op de site Bezorging was ook op de afgesproken tijd

rlvdwerf
20 juli 2021

lekker eten en snel bezorgd

Ricardo
17 juli 2021

Nieuw restaurant in Almelo, zaterdagavond; goed moment om eens uit te proberen! Ik heb er voor gekozen om bij het restaurant zelf te bestellen, en niet via Thuisbezorgd. Reden; dan houdt het restaurant er meer aan over, win-win dus! Bij het bestellen (4 kipburgers) aangegeven dat de burgers zonder sla moeten. Helaas alles bezorgd met sla… Bij het bestellen wordt gevraagd of je EXTRA cheddar kaas wilt. Nee, geen extra, dus ook niet aangevinkt. Blijkt er uiteindelijk op alle bestelde burgers geen cheddar te zitten. Bijzonder, als er staat extra, ga ik er van uit dat het er van zichzelf al op zit. Vervolgens naar het brood zelf; die was om de randen enorm hard en uitgedroogd. Geen idee wat ze er mee gedaan hebben, maar lekker was het niet. Verder was de kip op de burger erg lauw. Al met al een hele negatieve ervaring met deze zaak dus. Ik ga hier niet weer bestellen.

Anita Vartanian
17 juli 2021

Het is eten was super heerlijk zeker een aanrader

Rob von R.
14 juli 2021

Heel goed eten, broodje krokante kipburger TOP, ook de wrap met soort van doner stukjes erin ook heerlijk. Veel betere kwaliteit dan KFC . De drumstick was ook lekker maar voor mij persoonlijk iets te spicy/pittig.

Petra Stuiver
6 juli 2021

Heerlijk niet al te gekruide kip, mooi krokant jasje! Alleen de sausjes beetje matig, voor die prijs, had wat meer verwacht geen zakje van de Remia*.... Ook netjes nog voor de afgeleverde tijd ontvangen! Top!

Edwin koning
5 juli 2021

Heerlijk eten op tijd geleverd. Top👍🏻

Anoniem
4 juli 2021
Shirley
4 juli 2021

De kip was heerlijk. De bestelling iets later opgehaald dan gepland maar alles was nog super warm. De bestelling was netjes ingepakt en er ontbrak niets.

Heleen
3 juli 2021

Eten prima alleen milkshake aardbei vond ik veel te zoet,zelfs mijn kleinzoon vond het niet lekker.

Claudia
2 juli 2021
Patrick
1 juli 2021
de Graaf
1 juli 2021

Was erg lekker de bezorging was perfect. We gaan zeker vaker bestellen!

Anita
30 juni 2021

Het eten was super lekker

Trudy
30 juni 2021

Vriendelijke bezorging! En super lekkere kip! Goed warm. We hadden nog niks gevonden in Almelo wat in de buurt kwam van de KFC. Nu we deze zaak hebben ontdekt hoeven we voor lekker kip niet meer helemaal naar Hengelo!! Super lekker, onze complimenten!!

E.
30 juni 2021

Grote porties en lekker van smaak. Gaan we zeker vaker bestellen

R
29 juni 2021

Weer super lekker!! Burgers en friet zijn zeker een aanrader. Bezorging ook erg snel!

Theo
27 juni 2021

Alles was goed warm en erg lekker top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
27 juni 2021

Familie Bucket besteld, lekkerder dan de KFC! De geribbelde frietjes super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lin
25 juni 2021

Lekkere grill chickenburger, sausje erbij naar keuze en drankje, kom zeker nog een keer.

Brenda
24 juni 2021

Het eten was top en vriendelijke bezorger

Kb
23 juni 2021

Top netjes op tijd warm en lekker

Rocef
21 juni 2021

Heerlijke verse kip zeker voor herhaling vatbaar, een aanwinst voor Almelo!

Gvdb
13 juni 2021

Top, vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar!